Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
25. avgust 2015

Nadaljevanje študija - Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto

Spoštovani,

po uspešno zaključenem izobraževanju na naši šoli vas želimo obvestiti o možnosti nadaljevanja študija na Fakulteti za industrijski inženiring Novo mesto, ki ima svoj sedež na ŠC Novo mesto.

Diplomanti fakultete pridobijo strokovni naslov diplomirani inženir strojništva. Tudi v času gospodarske krize delodajalci v Sloveniji in tudi globalno nenehno izražajo potrebe po strokovnih kadrih, katerih znanja obsegajo tehnična in tehnološka znanja. Na spletni strani fakulteta vsakodnevno objavi več prostih delovnih mest za diplomirane inženirje strojništva. Enako povpraševanje po diplomiranih inženirjih strojništva je na ravni EU in globalno. Diplomirani inženir strojništva je poklic prihodnosti.

Diplomanti višješolskih programov se lahko v skladu z Merili za prehode med študijskimi programi vpišete nesposredno v 2. letnik. 

Poleg izredne oblike študije fakulteta zagotavlja tudi študij na daljavo, ki predstavlja sodobno fleksibilno obliko študija, prilagojeno posameznikom, ki si lahko samostojno in v odvisnosti od svojih zaposlitvenih ali družinskih obveznosti razporejajo čas namenjen študiju (e-učilnica, multimedijska gradiva, posneta predavanja, izpiti na daljavo).

Stroški študija se lahko poravnajo na 12 obrokov brez obresti, v 3. letniku tudi na več obrokov oziroma do zaključka študija.

Vabimo vas na informativni dan, ki bo 3.9.205, ob 17. uri v prostorih fakultete, Šegova ulica 112, Novo mesto. Predstavniki fakultete vam bodo posredovali številne informacije in odgovorili na vaša vprašanja.

Informacije lahko pridobite tudi na spletni strani fakultete www.fini-unm.si ali v neposrednem telefonskem kontaktu z zaposlenimi na fakulteti s klicem na številko 07/39 32 206.

Če se informativnega dne ne morete udeležiti,  izpolnite informativno prijavo in prejeli boste informacije s podrobno predstavitvijo - Informativna prijava: https://goo.gl/cA7wTB