Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
24. junij 2024

Podelitev spričeval zaključnih izpitov 2024

DSC 6227

Na sončno junijsko dopoldne je Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola priredila svečano podelitev spričeval zaključnih izpitov. Dogodek, ki je potekal v veliki predavalnici Višje šole, je bil vrhunec večletnega truda dijakov, njihovih mentorjev in učiteljev.
Prireditev se je začela s pozdravnim nagovorom ravnateljice, gospe Damjane Gruden, ki je pohvalila dijake za njihovo vztrajnost in trdo delo. Izpostavila je pomen strokovnega izobraževanja in vlogo, ki jo bodo ti mladi strokovnjaki imeli v prihodnosti.

Podelitev spričeval
Podelitev spričeval je potekala po posameznih programih:
  1. Gradbeni program : Dijaki, ki so zaključili program gradbeništva, so prejeli spričevala iz rok svojih mentorjev. Poudarjeni so bili njihovi dosežki na praktičnih usposabljanjih in projektih, ki so jih izvajali v sodelovanju z lokalnimi podjetji.
  2. Lesarski program : Lesarji so bili pohvaljeni za izjemne projekte, ki so jih izdelali med šolanjem. Njihovi izdelki, ki so jih razstavili na več lokacijah, so dokazali visoko raven pridobljenega znanja in veščin.

Posebne omembe
Na prireditvi so bili izpostavljeni dijaki, ki so zaključne izpite opravili z odliko. S svojim trdim delom, vztrajnostjo in izjemnimi dosežki so izstopali:

  • Marko Krevs
  • Ažbe Lužar
  • David Cajnar
  • Tadej Nemanič
Njihovi dosežki so vzor vsem dijakom in ponos šole.

Zaključek
Podelitev spričeval je bila navdihujoča prireditev, ki je simbolizirala zaključek enega poglavja in začetek novega v življenju mladih diplomantov. Dogodek se je zaključil s skupinskim fotografiranjem in pomenkom o nadaljnji karierni poti mladih, ki so uspešno zaključili šolanje.
Ta prireditev bo ostala v spominu vsem udeležencem kot slavnostni zaključek pomembnega obdobja in hkrati kot začetek novih izzivov in priložnosti.

DSC 6222   DSC 6211   DSC 6188   DSC 6175