Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
20. maj 2016

Predavanje in delavnica izdelkov codex

V torek 17. maja so dijaki GL3c in G2b, ki se izobražujejo za poklic polagalca keramičnih oblog, svoje teoretično in praktično znanje nadgradili z spoznavanjem materialov blagovne znamke codex. Predstavnik podjetja codex jim je predstavil zgodovino podjetja, njihovo nadaljnjo vizijo ter izdelke, ki jih njihovo podjetje v svoji mreži proizvaja in trži. V delavnici, ki je sledila predavanju, pa so dijaki lahko vgrajevali in nanašali različne vrste predpremazov, izravnalnih mas, hidroizolacij, izravnalnih  mas na podlagi epoksi smol, tankoslojnih  cementnih  lepilnih  malt, disperzijskih in reakcijskih lepil, cementnih fugirnih mas, ter reakcijsko fugirno maso.

Skupina UNIHEM, je podjetje, ki proizvaja in trži sisteme veznih materialov,  za izvedbo in sanacijo tal. Njihov prodajni program obsega več skupin izdelkov za predpremaze, izravnalne mase, lepilne malte, lepil za polaganje paketov ter ostalih talnih oblog.
Pod blagovno znamko codex, proizvajajo in tržijo izdelke za zahtevne polagalce keramičnih oblog, med katerimi lahko najdemo izdelke za grundiranje in zatesnjevanje podlag, niveliranje in izravnavo podlag, stabilno polaganje keramičnih ploščic in naravnega kamna, ter popolnega fugiranja.

Untitled