Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
22. maj 2011

Predavanje »KEMA« Puconci


19. 5. 2011

Dijaki so z zanimanjem prisluhnili predavanju s temami:
•    vodotesne mase in hitrovezne malte,  
•    osuševanje navlaženih sten s sušilnimi ometi,
•    sanacija poškodovanih vidnih betonskih površin – zunanjih, bazenskih…

Kljub temu, da so se pri pouku že veliko naučili s področja hidroizolacij, toplotnih izolacij, betonov, obdelav različnih površin…, so bili dijaki prijetno presenečeni, koliko specializiranih proizvodov je z našega področja na tržišču in kako natančna navodila nam podajajo proizvajalci; vse z namenom boljše kvalitete in s tem trajnosti gradbenih konstrukcij. Bolj kvalitetna gradnja pa pomeni, da so tudi investitorji bolj zadovoljni. To dokazuje, da danes za uspešno gradbeništvo res ni več dovolj kramp in lopata, ampak veliko znanja. In v podjetju Kema ga imajo.
Ker je informacij zelo veliko in jih z enim predavanjem ni mogoče zajeti, jih lahko najdemo vsi uporabniki na njihovi spletni strani - proizvodi, navodila za uporabo in izvedbo, detajli, popisi materialov in dela…

Mnenje dijakinje:
Predavanje mi je bilo zelo zanimivo, saj smo izvedeli veliko novega. Tudi druge dijake je ta tema zanimala, zato je predavatelj zelo pritegnil našo pozornost.
Zelo nam je bil všeč njihov profesionalni odnos, saj so se na nas obrnili kot na bodoče projektante, izvajalce, investitorje… in to nam je dalo zagon, da se trudimo pridobiti nova znanja in postanemo v svojem poklicu uspešni. Za to spodbudo se jim najlepše zahvaljujem, tudi v imenu vseh prisotnih. Na koncu smo bili veseli tudi pohvale, da smo bili pozorni slušatelji.

Lili Žnidaršič,
organizatorka predavanja