Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
10. december 2015

Predstavitev izbirnih modulov na OŠ Dragotina Ketteja

4. decembra 2015 smo skupaj z dijaki četrtih letnikov v OŠ Dragotina Ketteja predstavili naše delo pri izbirnih modulih, in sicer pri glasbenem izražanju (GLI), športu za otroke (ŠOT) ter likovnem izražanju (LIZ). Kako je potekalo naše druženje z učenci od 1. do 9. razreda, so zapisali dijaki izbirnih modulov.

Lorena Mihelač, prof.


Dijaki izbirnega predmeta športa za otroke smo na OŠ Dragotina Ketteja izvedli gibalno uro za 9. razred. Učenci so nas pozitivno presenetili s svojimi sposobnostmi in sodelovanjem. To je bila za nas lepa izkušnja in prepričani smo, da nam bo v prihodnosti koristila. 

Dijaki četrtih letnikov programa predšolska vzgoja smo obiskali OŠ Dragotina Ketteja. Razdeljeni v tri skupine smo pripravili dejavnosti za otroke. Dijaki izbirnega predmeta LIZ smo za šestošolce pripravili likovno dejavnost ob kratkem dramskem vložku o Rdeči kapici. Vsak otrok je narisal del zgodbe. Iz izdelkov smo sestavili risano zgodbo. Zadovoljni in ponosni otroci so s svojimi nasmehi poplačali za naš trud.

Dijaki izbirnega predmeta GLI smo za učence 1. in 2. razreda pripravili raznovrstne glasbene dejavnosti. Učenci so nas zelo ugodno presenetili s svojim sodelovanjem in prav tako s svojim znanjem o glasbi. Naše druženje je bilo prav prijetno!

Dijaki PV4A in PV4B, ki sodelujejo pri ŠOT-u, LIZ-u in GIZ-u.


BeFunky Collage