Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
11. februar 2016

Projektni teden gradbenih tehnikov

Dijaki iz tretjega letnika, ki se izobražujejo za poklic gradbeni tehnik, so v treh dneh izpeljali s skupinskim delom kompleksno projektno nalogo, ki je obsegala natančno načrtovanje, izvedbo v šolskih delavnicah in analizo izvedbe dela gradbenega objekta. Cilj naloge  – povezati teoretično pridobljena znanja v času šolanja s praktično uporabo pri izvedbi del na gradbišču.

Prvi dan so dijaki projektirali izdelek v računalniški učilnici s poudarkom na grafičnih računalniških programih. Drugi dan so dijaki nalogo izpeljali s pomočjo mentorjev, hkrati pa svoje delo dokumentirali. Tretji dan so dijaki analizirali svoje delo na osnovi tekstovnega in slikovnega gradiva.

Izdelali so kratek film, ki so ga predstavili dijakom nižjih letnikov ter učiteljem.

Ob zaključku projektnih dni lahko ugotovimo, da so dijaki naloge opravili več kot uspešno. Poleg odličnih rezultatov pri izvedbi naloge pa moramo poudariti tudi uspešno timsko delo, sproščeno vzdušje, predvsem pa dobre izkušnje za prihodnost.

Vsem sodelujočim velja velika pohvala.

Fotografije ... še več pa na Facebook strani