Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
15. junij 2024

Zagovori projektnih nalog gradbenih tehnikov

Maturanti programa GRADBENI TEHNIK, so opravili zagovore projektnih nalog, v okviru četrtega predmeta poklicne mature. S pomočjo profesorjev mentorjev, so poskrbeli za arhitekturo in delno statično presojo sedmih stanovanjskih hiš (mentorica Nevenka Cesar), digitalizacijo objektov KC Janeza Trdine in vrtca Pedenjped/Rdeča kapica, idejni projekt bivalne enote za invalida - Društvo Polžek, pripravo podatkov za energetsko izkaznico kompleksa ŠC Novo mesto (mentor Mirko Gorenc) ter delni arhitekturni načrt petih energetsko učinkovitih stanovanjskih hiš (mentor Iztok Jaklič).
Predstavitev so se poleg učiteljev mentorjev in ravnateljice udeležili še:
- predstavnik GZS, vodja operative GPI Tehnika NM - https://gpi-tehnika.si/
- predstavnika Zavoda Novo mesto - KCJT - https://www.znm.si
- predstavnica vrtca Pedenjped NM - https://www.pedenjpednm.si
- predsednik društva Polžek, društvo za otroke s posebnimi potrebami - http://www.polzek.si/
- predstavnik podjetja AEC Pilon LJ - Archicad - https://www.pilon.si/
Po mnenju strokovnjakov s terena iz podjetja GPI Tehnika NM in zastopnika programske opreme za BIM projektiranje, so projektne naloge odlične in presegajo srednješolski nivo izobraževanja. To nas še posebno veseli, saj je to dobra popotnica za nadaljnje delo naših maturantov. Želimo jim veliko uspeha pri nadaljnjem študiju ali pa začetku karierne poti.
2
3
4 5
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14