Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Aktivnosti

Nagovor ravnateljice ob začetku študijskega leta 2024/25

...

Spoštovane študentke, spoštovani študentje,

dobrodošli med nami na Višji strokovni šoli. Pred vami je obdobje, ki bo polno izzivov, novih znanj in priložnosti za osebnostno ter strokovno rast. Na naši šoli si prizadevamo, da vam zagotovimo kakovostno izobraževanje, ki ne temelji zgolj na teoretičnem znanju, ampak je močno povezano tudi s praktičnimi izkušnjami.

Eden ključnih poudarkov našega študijskega procesa je usvajanje praktičnih znanj, ki se neposredno prepletajo s teorijo. Verjamemo, da boste skozi povezovanje teorije in prakse pridobili dragocena znanja, ki vam bodo pomagala pri soočanju z realnimi izzivi. Naš cilj je, da vam pomagamo pri usvajanju spretnosti, ki vam bodo omogočile samozavesten nastop na trgu dela in vas naredile konkurenčne v vaši stroki.

Poleg tega smo močno vpeti v sodelovanje z gospodarstvom in lokalnim okoljem, kar nam omogoča, da naše programe prilagajamo potrebam trga in vam omogočimo praktične izkušnje v delovnem okolju. To sodelovanje je ključno za vaše nadaljnje karierne poti, saj boste že med študijem lahko navezovali stike z morebitnimi delodajalci in pridobili vpogled v delovanje industrije.

Naša skupna naloga je, da si prizadevamo za kakovosten in spodbuden študijski proces, ki bo okrepil vašo samozavest, vas spodbudil k iskanju novih priložnosti ter vas pripravil na uspešno prihodnost.

Želim vam uspešno študijsko leto, polno navdiha in novih dosežkov.

Mag. Katja Hrovat,

v. d. ravnateljice