Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
5. oktober 2024

Karierni dan v četrtek, 17. 10. 2024


Na Šolskem centru Novo mesto zavzeto skrbimo za soustvarjanje šole, ki je prepoznana ne le po kvalitetnem podajanju znanja, ampak po posluhu za mlade, ki se izobražujejo za različne poklice. Zato nenehno skrbimo za vpetost šolskega centra v ožje in širše okolje in uspešno sodelujemo z delodajalci na Dolenjskem, v Beli krajini, Posavju in tudi drugod po Sloveniji. 

Zavedamo se pomena kariernega svetovanja in sledenja potrebam trga dela, zato že nekaj let na VSŠ organiziramo različne karierne dogodke. Letos bo 2. karierni dan organiziran za dijake in študente skupaj in bo potekal v četrtek, 17. 10. 2024, od 8.50 do 12.30 v Športni dvorani Leona Štuklja.  
  
Sejemski dogodek organiziramo z namenom predstavitve: 
različnih podjetij,   
zaposlitvenih in kariernih možnosti študentov, 
možnosti (kadrovskega) štipendiranja,  
možnosti opravljanja praktičnega izobraževanja pri delodajalcu (PRI) in   
informiranja bodočih kandidatov za zaposlitev.  

Študenti 
Predstavniki podjetij bodo na voljo za vaša vprašanja. Bodite aktivni pri zbiranju za vas pomembnih informacij, na osnovi katerih boste razmišljali in načrtovali svojo poklicno pot. Pomagate si lahko z naborom priloženih vprašanj, ki bodo dostopna tudi preko QR kode na vratih vhoda v dvorano na dan dogodka.