Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
8. marec 2024

Sprejem pri ravnateljici

V četrtek je ravnateljica Damjana Papež sprejela dijakinje, ki so uspešne v obšolskih in izvenšolskih dejavnostih. 
Katja Bratuša, F4b, je v kategoriji nekategoriziranih športnikov v badmintonu osvojila 1. mesto v državi ter tako nadgradila svoje odlične uspehe iz preteklosti. V pogovoru je povedala, da je za kondicijo potreben tek, za dobre uspehe pri igri pa eksplozivnost, moč in dinamika. Katja je zelo uspešna tudi v šoli, šolanje pa bo nadaljevala na fakulteti za kemijsko tehnologijo.
Klara Pirc Makše, K4a, in Ana Kambič, F2b, sta osvojili zlato priznanje na EKOKVIZU. Povedali sta, da sta potrebna znanje in hitrost, ki odloča o uvrstitvi. Klara je v kategoriji SSI/PTI zasedla 3. mesto, Ana pa 8, kar sta vrhunska rezultata. Klara bo šolanje nadaljevala na fakulteti za arhitekturo, Ana pa se bo v naslednjih srednješolskih letih v EKOKVIZU še pomerila.
Ravnateljica je vsem trem z majhno pozornostjo čestitala za uspehe ter jim zaželela uspešno pot še naprej, obema maturantkama pa vse dobro na maturi. 

Klara in Ana z ravnateljico  Klara in Ana   EKOKVIZ  Katja  Katja z ravnateljico